ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ НОВОЇ ХВИЛІ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ ЗА ПЕРІОД СЕРПЕНЬ-ЖОВТЕНЬ 2021 РОКУ - Рудницька, Н.Д.; Вольницька, Х.І.; Рак, Л.М.; Мандрига, О.Я.; Лагушняк, О.Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБІГУ НОВОЇ ХВИЛІ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ ЗА ПЕРІОД СЕРПЕНЬ-ЖОВТЕНЬ 2021 РОКУ