ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ СЕКЦІЇ ВУЛТ ТА УЧАСТЬ У РЕВОЛЮЦІЇ НА ГРАНІТІ - Стеблюк, Всеволод (Українські медичні вісті, 2023)
ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ СЕКЦІЇ ВУЛТ ТА УЧАСТЬ У РЕВОЛЮЦІЇ НА ГРАНІТІ