СУЧАСНА СИСТЕМА ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА НЕІНФЕКЦІЙНИМИ ХВОРОБАМИ В ПРОФІЛАКТИЧНІЙ МЕДИЦИНІ - Хоменко, І.М.; Івахно, О.П.; Козярін, І.П.; Першегуба, Я.В.; Авраменко, Л.М. (Українські медичні вісті, 2023)
СУЧАСНА СИСТЕМА ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА НЕІНФЕКЦІЙНИМИ ХВОРОБАМИ В ПРОФІЛАКТИЧНІЙ МЕДИЦИНІ