СПІЛКА УКРАЇНСЬКИХ ЛІКАРІВ В ЧЕХОСЛОВАЧЧИНІ (до 100-річчя створення) - Базилевич, А. Я.; Бобинець, М. С.; Бойчак, М. П.; Цибуля, А. Л. (Українські медичні вісті, 2023)
СПІЛКА УКРАЇНСЬКИХ ЛІКАРІВ В ЧЕХОСЛОВАЧЧИНІ (до 100-річчя створення)