ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД «ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ». УЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВТРА - Смірнов, С. М.; Вівсяник, О. М.; Гришина, О. С.; Лукаш, Ю. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД «ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ». УЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВТРА