ВИКЛИКИ СИСТЕМІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ ЧЕРЕЗ ПАНДЕМІЮ COVID-19 ТА АГРЕСІЮ РОСІЇ - Децик, О. З. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИКЛИКИ СИСТЕМІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ ЧЕРЕЗ ПАНДЕМІЮ COVID-19 ТА АГРЕСІЮ РОСІЇ