КЛІНІКА ТА ДІАГНОСТИКА ПЕРВИННОГО ВАРИКОЗНОГО РОЗШИРЕННЯ ВЕН ПАХОВИХ КАНАЛІВ ЯК ОДНА З ФОРМ НЕСАФЕНОВОГО ПЕРВИННОГО ХРОНІЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ВЕН ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ - Антонюк-Кисіль, В. М.; Дзюбановський, І. Я.; Єнікеєва, В. М.; Лічнер, С. І.; Липний, В. М.; Тимощук, Ж. М.; Хоружа, Н. М. (Українські медичні вісті, 2023)
КЛІНІКА ТА ДІАГНОСТИКА ПЕРВИННОГО ВАРИКОЗНОГО РОЗШИРЕННЯ ВЕН ПАХОВИХ КАНАЛІВ ЯК ОДНА З ФОРМ НЕСАФЕНОВОГО ПЕРВИННОГО ХРОНІЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ВЕН ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ