СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ПРЕГРАВІДАРНУ ПІДГОТОВКУ У ЖІНОК З РАННІМИ ГЕСТОЗАМИ В АНАМНЕЗІ - Гвоздецька, Г. С.; Геник, Н. І.; Жукуляк, О. М. (Українські медичні вісті, 2023)
СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ПРЕГРАВІДАРНУ ПІДГОТОВКУ У ЖІНОК З РАННІМИ ГЕСТОЗАМИ В АНАМНЕЗІ