ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТІВ УЛЬТРАСОНОГРАФІЧНИХ І ПАТОМОРФОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ЖІНОК ПІЗНЬОГО РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУ З ГІПЕРПЛАСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ ЕНДОМЕТРІЮ - Макагонов, І. О.; Вергун, А. Р.; Кітик, В. В.; Вергун, О. М.; Мощинська, О. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТІВ УЛЬТРАСОНОГРАФІЧНИХ І ПАТОМОРФОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ЖІНОК ПІЗНЬОГО РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУ З ГІПЕРПЛАСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ ЕНДОМЕТРІЮ