КАРДІОПРОТЕКТИВНА ТЕРАПІЯ В ЛІКУВАННІ РЕВАСКУЛЯРИЗОВАНИХ ПАЦІЄНТІВ З ГОСТРИМ ІНФАРКТОМ МІОКАРДАМ В ПОЄДНАННІ З ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ 2 ТИПУ - Бєлінський, М. В.; Середюк, Н. М.; Василишин-Бєлінська, А. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
КАРДІОПРОТЕКТИВНА ТЕРАПІЯ В ЛІКУВАННІ РЕВАСКУЛЯРИЗОВАНИХ ПАЦІЄНТІВ З ГОСТРИМ ІНФАРКТОМ МІОКАРДАМ В ПОЄДНАННІ З ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ 2 ТИПУ