ОСТЕОПОРОЗ ТА ОСТЕОПЕНІЯ В ЖІНОК У ПОСТМЕНОПАУЗАЛЬНОМУ ПЕРІОДІ З ГІПЕРУРИКЕМІЄЮ - Дубецька, Г. С.; Дубецька-Грабоус, І. С. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСТЕОПОРОЗ ТА ОСТЕОПЕНІЯ В ЖІНОК У ПОСТМЕНОПАУЗАЛЬНОМУ ПЕРІОДІ З ГІПЕРУРИКЕМІЄЮ