СУЧАСНІ БІОМАРКЕРИ ФІБРОЗУ МІОКАРДУ В ДІАГНОСТИЦІ СЕРЦЕВОЇ НЕДОСТАТНОСТІ - Кулаєць, Н. М.; Кулаєць, В. М. (Українські медичні вісті, 2023)
СУЧАСНІ БІОМАРКЕРИ ФІБРОЗУ МІОКАРДУ В ДІАГНОСТИЦІ СЕРЦЕВОЇ НЕДОСТАТНОСТІ