ВИЯВЛЕННЯ ПРЕДИКТОРІВ ФОРМУВАННЯ ПОСТІЙНОЇ ФОРМИ ФІБРИЛЯЦІЇ ПЕРЕДСЕРДЬ ПІСЛЯ КАРДІОВЕРСІЇ - Павлик, Н. С.; Жарінов, О. Й.; Децик, О. Б.; Черняга-Ройко, У. П.; Сороківський, М. С. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИЯВЛЕННЯ ПРЕДИКТОРІВ ФОРМУВАННЯ ПОСТІЙНОЇ ФОРМИ ФІБРИЛЯЦІЇ ПЕРЕДСЕРДЬ ПІСЛЯ КАРДІОВЕРСІЇ