ОПТИМІЗАЦІЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРИ ГОСТРОМУ КОРОНАРНОМУ СИНДРОМІ БЕЗ ЕЛЕВАЦІЇ СЕГМЕНТА ST - Полянська, О. С.; Тащук, В. К.; Гречко, С. І. (Українські медичні вісті, 2023)
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРИ ГОСТРОМУ КОРОНАРНОМУ СИНДРОМІ БЕЗ ЕЛЕВАЦІЇ СЕГМЕНТА ST