ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ В КАРДІОЛОГІЇ – МОЖЛИВОСТІ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ В ДІАГНОСТИЦІ ГОСТРИХ КОРОНАРНИХ СИНДРОМІВ - Тащук, В. К.; Маліневська-Білійчук, О. В.; Іванчук, П. Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ В КАРДІОЛОГІЇ – МОЖЛИВОСТІ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ В ДІАГНОСТИЦІ ГОСТРИХ КОРОНАРНИХ СИНДРОМІВ