ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ КОНТРОЛЮ АРТЕРІАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕНЗІЇ ПІСЛЯ ІНФАРКТУ МІОКАРДА - Ягенський, А. В.; Павелко, М. М.; Оштук, Я. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ КОНТРОЛЮ АРТЕРІАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕНЗІЇ ПІСЛЯ ІНФАРКТУ МІОКАРДА