ГАСТРОПАТІЇ ЯК УСКЛАДНЕННЯ ЛІКУВАННЯ НЕСТЕРОЇДНИМИ ПРОТИЗАПАЛЬНИМИ ПРЕПАРАТАМИ - Ярема, Н. З. (Українські медичні вісті, 2023)
ГАСТРОПАТІЇ ЯК УСКЛАДНЕННЯ ЛІКУВАННЯ НЕСТЕРОЇДНИМИ ПРОТИЗАПАЛЬНИМИ ПРЕПАРАТАМИ