ПОСТКОВІДНИЙ МІОКАРДИТ КОМОРБІДНИЙ ІЗ ТРІПОТІННЯМ ПЕРЕДСЕРДЬ. КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК - Прийма, С. О. (Українські медичні вісті, 2023)
ПОСТКОВІДНИЙ МІОКАРДИТ КОМОРБІДНИЙ ІЗ ТРІПОТІННЯМ ПЕРЕДСЕРДЬ. КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК