ДИНАМІКА РІВНІВ ІНТЕРЛЕЙКІНУ-1β ПРИ ПРОГРЕСУВАННІ ХРОНІЧНОГО ОБСТРУКТИВНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ - Зубань, А. Б.; Островський, М. М.; Мельник-Шеремета, О. П.; Макойда, І. Я.; Молодовець, О. Б.; Савеліхіна, І. О. (Українські медичні вісті, 2023)
ДИНАМІКА РІВНІВ ІНТЕРЛЕЙКІНУ-1β ПРИ ПРОГРЕСУВАННІ ХРОНІЧНОГО ОБСТРУКТИВНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ