ДИНАМІКА ВМІСТУ Zn У БІОЛОГІЧНИХ СЕРЕДОВИЩАХ ХВОРИХ НА ХРОНІЧНЕ ОБСТРУКТИВНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ РІЗНИХ СТАДІЙ - Зубань, А. Б. (Українські медичні вісті, 2023)
ДИНАМІКА ВМІСТУ Zn У БІОЛОГІЧНИХ СЕРЕДОВИЩАХ ХВОРИХ НА ХРОНІЧНЕ ОБСТРУКТИВНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ РІЗНИХ СТАДІЙ