С-РЕАКТИВНИЙ БІЛОК ТА ІНТЕРЛЕЙКІН-2 ЯК МАРКЕРИ ГКС-РЕЗИСТЕНТНОГО САРКОЇДОЗУ ОРГАНІВ ДИХАННЯ - Савеліхіна, І. О.; Кулинич-Міськів, М. О.; Островський, М. М.; Варунків, О. І.; Швець, К. В.; Корж, Г. З.; Зубань, А. Б. (Українські медичні вісті, 2023)
С-РЕАКТИВНИЙ БІЛОК ТА ІНТЕРЛЕЙКІН-2 ЯК МАРКЕРИ ГКС-РЕЗИСТЕНТНОГО САРКОЇДОЗУ ОРГАНІВ ДИХАННЯ