ТРАНСТОРАКАЛЬНА ГОЛЬЧАТА БІОПСІЯ ПІД КТ-ВІДОБРАЖЕННЯМ В ДІАГНОСТИЦІ ПУХЛИН ГРУДНОЇ ОБЛАСТІ - Choucair, F. (Українські медичні вісті, 2023)
ТРАНСТОРАКАЛЬНА ГОЛЬЧАТА БІОПСІЯ ПІД КТ-ВІДОБРАЖЕННЯМ В ДІАГНОСТИЦІ ПУХЛИН ГРУДНОЇ ОБЛАСТІ