ТРАНСТОРАКАЛЬНА ПУНКЦІЙНА БІОПСІЯ ПІД КОНТРОЛЕМ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТОМОГРАФІЇ В ДІАГНОСТИЦІ ЗЛОЯКІСНИХ НОВОУТВОРЕНЬ - Choucair, F. (Українські медичні вісті, 2023)
ТРАНСТОРАКАЛЬНА ПУНКЦІЙНА БІОПСІЯ ПІД КОНТРОЛЕМ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТОМОГРАФІЇ В ДІАГНОСТИЦІ ЗЛОЯКІСНИХ НОВОУТВОРЕНЬ