ОЦІНКА ЯКОСТІ ЖИТТЯ ТА РІВНЯ ТРИВОЖНОСТІ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С З КИШКОВИМ ДИСБІОЗОМ НА ТЛІ НЕАЛКОГОЛЬНОЇ ЖИРОВОЇ ХВОРОБИ ПЕЧІНКИ ПІД ВПЛИВОМ ЛІКУВАННЯ - Воробець, В. В.; Дербак, М. А.; Гарапко, Т. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЖИТТЯ ТА РІВНЯ ТРИВОЖНОСТІ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С З КИШКОВИМ ДИСБІОЗОМ НА ТЛІ НЕАЛКОГОЛЬНОЇ ЖИРОВОЇ ХВОРОБИ ПЕЧІНКИ ПІД ВПЛИВОМ ЛІКУВАННЯ