ВМІСТ ЦИНКУ В СИРОВАТЦІ КРОВІ ЗАЛЕЖНО ВІД СТАДІЇ ФІБРОЗУ ПЕЧІНКИ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С - Cіткар, А. Д.; Дербак, М. А. (Українські медичні вісті, 2023)
ВМІСТ ЦИНКУ В СИРОВАТЦІ КРОВІ ЗАЛЕЖНО ВІД СТАДІЇ ФІБРОЗУ ПЕЧІНКИ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ГЕПАТИТ С