МОЖЛИВОСТІ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ НИРОК В УМОВАХ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КЛІНІКИ - Мойсеєнко, В. О.; Красюк, С. П.; Зюзь, Н. Ю. (Українські медичні вісті, 2023)
МОЖЛИВОСТІ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ НИРОК В УМОВАХ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КЛІНІКИ