ВИКОРИСТАННЯ НЕЙРОМОНІТОРИНГУ ПРИ ВИДАЛЕННІ АКУСТИЧНИХ НЕВРИНОМ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ДИСФУНКЦІЇ ЛИЦЕВОГО НЕРВА - Гук, А. П.; Паламар, О. І.; Тесленко, Д. С.; Оконський, Д. І.; Усатов, О. С.; Давиденко, Б. О. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИКОРИСТАННЯ НЕЙРОМОНІТОРИНГУ ПРИ ВИДАЛЕННІ АКУСТИЧНИХ НЕВРИНОМ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ДИСФУНКЦІЇ ЛИЦЕВОГО НЕРВА