ЕФЕКТИВНІСТЬ РАПАМІЦИНУ ТА МІНОЦИКЛІНУ У ПОПЕРЕДЖЕННІ НЕЙРОІМУННОГО ЗАПАЛЕННЯ У ЩУРІВ З ХІМІЧНИМ КІНДЛІНГОМ - Пошивак, О. Б.; Піняжко, О. Р.; Годлевський, Л. С. (Українські медичні вісті, 2023)
ЕФЕКТИВНІСТЬ РАПАМІЦИНУ ТА МІНОЦИКЛІНУ У ПОПЕРЕДЖЕННІ НЕЙРОІМУННОГО ЗАПАЛЕННЯ У ЩУРІВ З ХІМІЧНИМ КІНДЛІНГОМ