АДГЕЗІЯ CORYNEBACTERIUM DIPHTHERIAE ДО ЕРИТРОЦИТІВ ТА ЕПІТЕЛІОЦИТІВ ОСІБ, ЯКІ ПЕРЕХВОРІЛИ COVID 19 - Мотика, О. І.; Мажак, К. Д.; Слесарчук, О. М.; Топорович, О. І.; Бончужна, М. В. (Українські медичні вісті, 2023)
АДГЕЗІЯ CORYNEBACTERIUM DIPHTHERIAE ДО ЕРИТРОЦИТІВ ТА ЕПІТЕЛІОЦИТІВ ОСІБ, ЯКІ ПЕРЕХВОРІЛИ COVID 19