ПЕРЕБІГ НОВОЇ ХВИЛІ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Рудницька, Н. Д.; Вольницька, Х. І.; Рак, Л. М.; Мандрига, О. Я.; Лагушняк, О. Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ПЕРЕБІГ НОВОЇ ХВИЛІ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ