РОЛЬ ЦЕНТРІВ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я В УПРАВЛІННІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ ЗА УЧАСТЮ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ - Островський, М. М. (Українські медичні вісті, 2023)
РОЛЬ ЦЕНТРІВ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я В УПРАВЛІННІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ ЗА УЧАСТЮ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ