ОЦІНКА ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНИХ СТРЕСІВ НА СТАН ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ, КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ТА СТУДЕНТІВ ВИЩИХ МЕДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Качмарська, М.; Боровець, В.; Любінець, Л. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНИХ СТРЕСІВ НА СТАН ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ, КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ТА СТУДЕНТІВ ВИЩИХ МЕДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ