ЗМІНИ ФУНКЦІЇ ЕНДОТЕЛІЮ У ХВОРИХ ПОХИЛОГО ВІКУ З ХРОНІЧНИМ ОБСТРУКТИВНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ ЛЕГЕНЬ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ СТІЙКІСТЮ ДО ГІПОКСІЇ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ГІПОКСИЧНИХ ТРЕНУВАНЬ - Голубова, Ю.І.; Асанов, Е.О.; Диба, І.А. (Українські медичні вісті, 2023)
ЗМІНИ ФУНКЦІЇ ЕНДОТЕЛІЮ У ХВОРИХ ПОХИЛОГО ВІКУ З ХРОНІЧНИМ ОБСТРУКТИВНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ ЛЕГЕНЬ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ СТІЙКІСТЮ ДО ГІПОКСІЇ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ГІПОКСИЧНИХ ТРЕНУВАНЬ