ТАКТИКА ЛІКУВАННЯ ПАЦІЄНТІВ З ГНІЙНО-НЕКРОТИЧНИМИ УСКЛАДНЕННЯМИ СИНДРОМУ ДІАБЕТИЧНОЇ СТОПИ - Криса, В. М.; Криса, Б. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ТАКТИКА ЛІКУВАННЯ ПАЦІЄНТІВ З ГНІЙНО-НЕКРОТИЧНИМИ УСКЛАДНЕННЯМИ СИНДРОМУ ДІАБЕТИЧНОЇ СТОПИ