ЛІКУВАННЯ БОЙОВОЇ ТРАВМИ КІНЦІВОК У ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНОМУ КЛІНІЧНОМУ ЦЕНТРІ - Трутяк, І. Р.; Прохоренко, Г. А.; Лось, Д. В.; Медзин, В. І.; Сельменський, А. І. (Українські медичні вісті, 2023)
ЛІКУВАННЯ БОЙОВОЇ ТРАВМИ КІНЦІВОК У ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНОМУ КЛІНІЧНОМУ ЦЕНТРІ