ПРОГНОСТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ЦИТОКІНІВ У ПАЦІЄНТІВ З РІЗНИМИ ВАРІАНТАМИ ГОСТРИХ МІЄЛОБЛАСТНИХ ЛЕЙКЕМІЙ - Барілка, В. А.; Шалай, О. О.; Матлан, В. Л.; Примак, С. В.; Римар, М. М.; Новак, В. Л. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОГНОСТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ЦИТОКІНІВ У ПАЦІЄНТІВ З РІЗНИМИ ВАРІАНТАМИ ГОСТРИХ МІЄЛОБЛАСТНИХ ЛЕЙКЕМІЙ