ДИФУЗІЙНА НЕСТАБІЛЬНІСТЬ ДОРМАНТНОГО СТАНУ ПУХЛИНИ ТА СТАНДАРТНА ІНВАЗИВНА ДІАГНОСТИКА РАКУ - Корпан, Н. Н. (Українські медичні вісті, 2023)
ДИФУЗІЙНА НЕСТАБІЛЬНІСТЬ ДОРМАНТНОГО СТАНУ ПУХЛИНИ ТА СТАНДАРТНА ІНВАЗИВНА ДІАГНОСТИКА РАКУ