ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЦИТОКІНОВОГО ЕНДОТЕЛІАЛЬНО-МОНОЦИТ-АКТИВАЦІЙНОГО ПОЛІПЕПТИДУ II В НЕЙРООНКОЛОГІЇ - Шуба, І. М.; Корнелюк, О. І.; Главацкий, О.Я.; Карпова, І. С.; Лильо, В. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЦИТОКІНОВОГО ЕНДОТЕЛІАЛЬНО-МОНОЦИТ-АКТИВАЦІЙНОГО ПОЛІПЕПТИДУ II В НЕЙРООНКОЛОГІЇ