СУЧАСНИЙ АЛГОРИТМ ДІАГНОСТИКИ ХВОРИХ З ПОРУШЕННЯМИ ФІЗІОЛОГІЧНОГО МІЖЩЕЛЕПОВОГО ПОЛОЖЕННЯ - Вовк, Ю. В.; Вовк, В. Ю. (Українські медичні вісті, 2023)
СУЧАСНИЙ АЛГОРИТМ ДІАГНОСТИКИ ХВОРИХ З ПОРУШЕННЯМИ ФІЗІОЛОГІЧНОГО МІЖЩЕЛЕПОВОГО ПОЛОЖЕННЯ