ПРИЖИТТЄВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРИ ПОВЕРХНІ ЕМАЛІ У СКАНУВАЛЬНОМУ ЕЛЕКТРОННОМУ МІКРОСКОПІ МЕТОДОМ РЕПЛІК - Довганик, В. В.; Гриновець, В. В.; Синиця, В. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРИЖИТТЄВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРИ ПОВЕРХНІ ЕМАЛІ У СКАНУВАЛЬНОМУ ЕЛЕКТРОННОМУ МІКРОСКОПІ МЕТОДОМ РЕПЛІК