МОРФОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ ЯК ПОКАЗНИК ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОФІЛАКТИКИ КАРІЄСУ ФІСУР У ДІТЕЙ - Іванчишин, В. В.; Стадник, У. О.; Фурдичко, А. (Українські медичні вісті, 2023)
МОРФОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ ЯК ПОКАЗНИК ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОФІЛАКТИКИ КАРІЄСУ ФІСУР У ДІТЕЙ