ПОВТОРНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗВ'ЯЗАНОГО ЗУБА ДО ПЕРЕДНЬОЇ ПАРОДОНТАЛЬНОЇ ШИНИ, ПОСИЛЕНОЇ ВОЛОКНАМИ - Підлісний, Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ПОВТОРНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗВ'ЯЗАНОГО ЗУБА ДО ПЕРЕДНЬОЇ ПАРОДОНТАЛЬНОЇ ШИНИ, ПОСИЛЕНОЇ ВОЛОКНАМИ