ОЦІНКА ЗАГОЄННЯ ПОСТЕКСТРАКЦІЙНИХ ЛУНОК ПРИ ЗАСТОСУВАННІ АВТОЛОГІЧНОГО ДЕНТИН-ГРАФТУ - Федин, Ю. І.; Варес, Я. Е.; Штибель, Н. В.; Варес, Я. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА ЗАГОЄННЯ ПОСТЕКСТРАКЦІЙНИХ ЛУНОК ПРИ ЗАСТОСУВАННІ АВТОЛОГІЧНОГО ДЕНТИН-ГРАФТУ