ПРОЛЕЖНІ (ДЕКУБІТАЛЬНІ ВИРАЗКИ), ЛІКУВАЛЬНА ТАКТИКА У ВІДДІЛЕННІ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ: КЛІНІЧНИЙ ДОСВІД - Чуловський, Я. Б.; Вергун, А. Р.; Красний, М. Р.; Вергун, О. М.; Паращук, Б. М.; Фостяк, А. Є.; Чуловський, Б. Я.; Лиховид, П. Б.; Жураєв, Р. К.; Абашина, Н. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОЛЕЖНІ (ДЕКУБІТАЛЬНІ ВИРАЗКИ), ЛІКУВАЛЬНА ТАКТИКА У ВІДДІЛЕННІ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ: КЛІНІЧНИЙ ДОСВІД