ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ У ХРИСТИЯНСЬКОМУ РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ З ВИКОРИСТАННЯМ КУРСУ ЗАНЯТЬ «НОВЕ ЖИТТЯ ДЛЯ ЗАЛЕЖНИХ ЛЮДЕЙ» - Одемчук, О. Л. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ У ХРИСТИЯНСЬКОМУ РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ З ВИКОРИСТАННЯМ КУРСУ ЗАНЯТЬ «НОВЕ ЖИТТЯ ДЛЯ ЗАЛЕЖНИХ ЛЮДЕЙ»