ОЦІНКА РИЗИКУ ДЛЯ ЛЮДИНИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ВИРОБЛЕНИХ ІЗ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ СИРОВИНИ, ПОТЕНЦІЙНО ЗАБРУДНЕНОЇ СПИРОМЕЗИФЕНОМ - Ткаченко, І. В.; Антоненко, А. М.; Борисенко, А. А.; Бардов, В. Г.; Омельчук, С. Т. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА РИЗИКУ ДЛЯ ЛЮДИНИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ВИРОБЛЕНИХ ІЗ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ СИРОВИНИ, ПОТЕНЦІЙНО ЗАБРУДНЕНОЇ СПИРОМЕЗИФЕНОМ