ДО РОЛІ ГІСТАМІНЕРГІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ МОЗКУ У РОЗВИТКУ ГОСТРИХ ПЕНТИЛЕНЕТЕТРАЗОЛ-ІНДУКОВАНИХ СУДОМ - Єгоренко, О. С.; Первак, М. П.; Годлевський, Л. С. (Українські медичні вісті, 2023)
ДО РОЛІ ГІСТАМІНЕРГІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ МОЗКУ У РОЗВИТКУ ГОСТРИХ ПЕНТИЛЕНЕТЕТРАЗОЛ-ІНДУКОВАНИХ СУДОМ