МІКРОБІОМ СЕЧОСТАТЕВОЇ СИСТЕМИ ТА ЦИТОКІНОВА РЕГУЛЯЦІЯ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ПРИ НЕПЛІДНОСТІ ЧОЛОВІКІВ І СУПУТНІЙ ПАТОЛОГІЇ - Мельник, О.; Шикула, Р.; Павляк, У. (Українські медичні вісті, 2023)
МІКРОБІОМ СЕЧОСТАТЕВОЇ СИСТЕМИ ТА ЦИТОКІНОВА РЕГУЛЯЦІЯ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ПРИ НЕПЛІДНОСТІ ЧОЛОВІКІВ І СУПУТНІЙ ПАТОЛОГІЇ