МІКРОБІОМ ТА ІНТЕРЛЕЙКІНОВИЙ ПРОФІЛЬ ПРИ ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ - Сус, М.; Руминська, Т.; Коваленко, І. (Українські медичні вісті, 2023)
МІКРОБІОМ ТА ІНТЕРЛЕЙКІНОВИЙ ПРОФІЛЬ ПРИ ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ