АНГІОГЕНЕЗ У ПЕРИФОКАЛЬНІЙ ЗОНІ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ПРИ ІШЕМІЧНОМУ ІНФАРКТІ З ГЕМОРАГІЧНОЮ ТРАНСФОРМАЦІЄЮ - Поспішіль, Ю. О.; Фаліон, Р. І. (Українські медичні вісті, 2023)
АНГІОГЕНЕЗ У ПЕРИФОКАЛЬНІЙ ЗОНІ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ПРИ ІШЕМІЧНОМУ ІНФАРКТІ З ГЕМОРАГІЧНОЮ ТРАНСФОРМАЦІЄЮ